Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2024

Belépő a hatodik osztályba

Kép
  BELÉPŐ A HATODIK OSZTÁLYBA Egy neten látott ötlet alapján készültek ezek a belépőjegyek. A bemutatóképek alatti linken keresztül PDF-ben is letölthetőek a jegyek. INNEN LETÖLTHETŐEK A BELÉPŐJEGYEK FONTOS! ITT A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZAT, MELYET KÉRNÉM, HOGY A SAJÁT FIÓKODBA MENTS LE, MIELŐTT SZERKESZTENI KEZDED. KÖSZÖNÖM! ITT KÖZVETLENÜL SZERKSZTHETŐ A BELÉPŐJEGY, DE MINDENKÉPP MENTSD LE KÜLÖN, MELŐTT BELENYÚLNÁL, SZERKSZTENÉD A JEGYET. KÖSZÖNÖM!

Belépő az ötödik osztályba

Kép
  BELÉPŐ AZ ÖTÖDIK OSZTÁLYBA Egy neten látott ötlet alapján készültek ezek a belépőjegyek. A bemutatóképek alatti linken keresztül PDF-ben is letölthetőek a jegyek. INNEN LETÖLTHETŐEK A BELÉPŐJEGYEK PDF FORMÁTUMBAN. FONTOS! ITT A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZAT, MELYET KÉRNÉM, HOGY A SAJÁT FIÓKODBA MENTS LE, MIELŐTT SZERKESZTENI KEZDED. KÖSZÖNÖM! ITT KÖZVETLENÜL SZERKSZTHETŐ A BELÉPŐJEGY, DE MINDENKÉPP MENTSD LE KÜLÖN, MELŐTT BELENYÚLNÁL, SZERKSZTENÉD A JEGYET. KÖSZÖNÖM!

Belépőjegy a negyedik osztályba

Kép
  BELÉPŐJEGY A NEGYEDIK OSZTÁLYBA Egy neten látott ötlet alapján készültek ezek a belépőjegyek. A bemutatóképek alatti linken keresztül PDF-ben is letölthetőek a jegyek. ITT TALÁLHATÓAK A NEGYEDIKES BELÉPŐJEGYEK FONTOS! ITT A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZAT, MELYET KÉRNÉM, HOGY A SAJÁT FIÓKODBA MENTS LE, MIELŐTT SZERKESZTENI KEZDED. KÖSZÖNÖM! ITT KÖZVETLENÜL SZERKSZTHETŐ A BELÉPŐJEGY, DE MINDENKÉPP MENTSD LE KÜLÖN, MELŐTT BELENYÚLNÁL, SZERKSZTENÉD A JEGYET. KÖSZÖNÖM!

Belépőjegy a harmadik osztályba

Kép
  BELÉPŐJEGY A HARMADIK OSZTÁLYBA Egy neten látott ötlet alapján készültek ezek a belépőjegyek. A bemutatóképek alatti linken keresztül PDF-ben is letölthetőek a jegyek. INNEN LETÖLTHETŐ PDF FORMÁTUMBAN A KÉTFÉLE BELÉPŐJEGY FONTOS! ITT A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZAT, MELYET KÉRNÉM, HOGY A SAJÁT FIÓKODBA MENTS LE, MIELŐTT SZERKESZTENI KEZDED. KÖSZÖNÖM! ITT KÖZVETLENÜL SZERKSZTHETŐ A BELÉPŐJEGY, DE MINDENKÉPP MENTSD LE KÜLÖN, MELŐTT BELENYÚLNÁL, SZERKSZTENÉD A JEGYET. KÖSZÖNÖM!

Belépőjegy a második osztályba

Kép
  BELÉPŐJEGY A MÁSODIK OSZTÁLYBA Egy neten látott ötlet alapján készültek ezek a belépőjegyek. A bemutatóképek alatti linken keresztül PDF-ben is letölthetőek a jegyek. ITT TALÁLHATÓAK A MÁSODIKOS BELÉPŐJEGYEK PDF FORMÁTUMBAN FONTOS! ITT A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZAT, MELYET KÉRNÉM, HOGY A SAJÁT FIÓKODBA MENTS LE, MIELŐTT SZERKESZTENI KEZDED. KÖSZÖNÖM! ITT KÖZVETLENÜL SZERKSZTHETŐ A BELÉPŐJEGY, DE MINDENKÉPP MENTSD LE KÜLÖN, MELŐTT BELENYÚLNÁL, SZERKSZTENÉD A JEGYET. KÖSZÖNÖM!

Belépőjegy az első osztályba

Kép
  BELÉPŐJEGY AZ ELSŐ OSZTÁLYBA Egy neten látott ötlet alapján készültek ezek a belépőjegyek. A bemutatóképek alatti linken keresztül PDF-ben is letölthetőek a jegyek. ITT TALÁLHATÓAK PDF FORMÁTUMBAN A BELÉPŐJEGYEK FONTOS! ITT A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZAT, MELYET KÉRNÉM, HOGY A SAJÁT FIÓKODBA MENTS LE, MIELŐTT SZERKESZTENI KEZDED. KÖSZÖNÖM! ITT KÖZVETLENÜL SZERKSZTHETŐ A BELÉPŐJEGY, DE MINDENKÉPP MENTSD LE KÜLÖN, MELŐTT BELENYÚLNÁL, SZERKSZTENÉD A JEGYET. KÖSZÖNÖM!

Foci az egész világ

Kép
 FOCI AZ EGÉSZ VILÁG Képek, rejtvények a Foci EB kapcsán.

Játékötletek logikai lapokkal

Kép
  JÁTÉKÖTLETEK LOGIKAI LAPOKKAL Összegyűjtöttem sok-sok ötletet, melyeket logikai lapokkal lehet játszani. Az ötletek mellett letölthető készlet, Nálam van  a... játék, mintaötletek is találhatóak a bejegyzésben. Játékötletek: Leírás – lap tulajdonságai Szétválogatás – többféle szempont alapján Barkochba – eldugott lapot kell kitalálni, kérdezi a kitaláló a tulajdonságokat, gyerekek válaszolnak: igen-nem Építsd meg ugyanazt! – kártyákon ábrák Változtass egyet! – egy tulajdonságában más lapot kell kirakni Nem - tagadással adjuk meg a lap tulajdonságait – pl. nem kicsi, nem lyukas … Tedd az ellenkezőjét! Mi változott? – a kiindulási lap mellé egy tulajdonságában más lapot teszünk, találják ki a gyerekek, hogy mi az a tulajdonság Igaz vagy Hamis? – néhány lapról állításokat mondunk, döntsék el a gyerekek, hogy igaz vagy hamis az állítás Kakukktojás Szabályjáték – Hogyan változtatja meg a gép a lapok tulajdonságait? Memória – lap a táblán, megfigyelés után